Naast onze reguliere revalidatie, na operaties of ziekenhuisopname, hebben wij ook de mogElijkheid om u te kunnen REVALIDEREN na bijvoorbeeld een opname in een revalidatiecentrum.

Vanuit de revalidatiecentra bleek er een grote behoefte aan geschikte nazorg voor hun revalidanten. Het blijkt dat er een gat bestaat tussen de gespecialiseerde zorg en expertise binnen de revalidatiecentra en het gebrek hieraan bij reguliere fysiotherapiepraktijken.

Daarom hebben wij besloten om, per 1 augustus 2019, een revalidatieafdeling te openen op de begane grond, wat geheel is gericht op mindervalide en invaliden.

Op deze afdeling vindt u oefenmaterialen die geschikt zijn voor revalidatiedoeleinden en wordt er een gemotiveerde therapeut aan u gekoppeld, die nét dat beetje meer kennis en kunde bezit om u van doelgerichte therapie te kunnen voorzien. Een rolstoelvriendelijk entrée, voldoende parkeergelegenheid, een loopbrug, een wandrek en compex elektrostimulatietherapie is een greep uit onze voorzieningen en mogelijkheden.

We hebben korte lijnen met de therapeuten van revalidatiecentra. Zij hebben kennis genomen van onze nieuwe afdeling. Dit maakt overleg en kennisdeling gemakkelijk en laagdrempelig. Zodoende hopen wij ervoor te kunnen zorgen dat mensen na een intensieve revalidatieperiode niet tussen wal en schip zullen raken, maar in goede handen verder kunnen revalideren en stabiliseren bij ons.

 

 

 

Deel dit: