LunaGym Hardloop training

LunaGym is sporten in de buitenlucht ook wel Bootcamp genoemd. Het buiten sporten heeft een gunstig effect op je weerstand. Ook zorgt het voor vermindering van stress en verbetert het je humeur. Volgens wetenschappers heeft Bootcamp een positieve invloed op spieren, hart en bloedvaten. Het stimuleert je zowel mentaal als fysiek.

Je traint je algehele conditie die bestaat uit vijf motorische vaardigheden: uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, flexibiliteit en coördinatie. Dit wordt gedaan door het trainen van core (romp), balans training, spierkracht, SAQ (reactie training) maar ook je uithoudingsvermogen, hart en longen.

Door de Bootcamp neemt de hoeveelheid spierkracht toe waardoor het vetpercentage vermindert. Gezonde voeding is hierbij van belang.

Bootcamp van ParaMedisch Centrum Stad van de Zon is geschikt voor iedereen die graag wil sporten in de buitenlucht en zijn algehele fitheid wil verbeteren. Het programma is gebaseerd volgens NASM Personal training methode. Dit houdt in dat de training opgebouwd wordt volgens een systematische volgorde. Hierbij wordt de nadruk gelegd op een correcte uitvoering van de oefeningen en het verbeteren van je houding en balans. Dit op ieder zijn niveau, zodat iedereen kan meedoen.

LunaGym wordt iedere vrijdagavond van 19:00 – 20:00. Dit onder begeleiding van een een Personal Trainer.

Leden mogen gratis meedoen maar moeten zich hier wel voor opgeven.

Geen leden kunnen kiezen voor een 10 rittenkaart van 60 euro die een kwartaal geldig is.

Opgeven voor de LunaGym kan via het volgend email adres:

info@fysiostadvandezon.nl